Termeni si conditii

Site-ul www.kligor.ro

Site-ul kligor.ro (denumit in continuare “site-ul”) este proprietatea S.C. KLIGOR S.R.L. (denumita in continuare “Kligor”), cu sediul social in Tecuci, sector 6, str. Brasov, nr.25, Camera 1, etaj 4 inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J40/2731/14.02.2005, cod unic de inregistrare RO 17233051.

Site-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati, infomatii despre magazinele, evenimentele, actiunile comerciale si serviciile oferite de Kligor pe teritoriul Romaniei dar și de a permite clienților să realizeze comenzi online.

Inregistrarea pe site si utilizarea/accesarea site-ului Kligor.ro

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site – in cazurile in care este necesara completarea unui formular de inscriere, crearea unui cont, obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole – utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum este indicat si in formularul de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Utilizatorilor le este in mod expres interzis sa foloseasca o adresa falsa de e-mail sau sa transmita, in mod nelegitim, mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terti sau a nerespectarii de catre utilizatori a modului legal de utilizare a site-ului, Kligor nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Kligor isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul utilizatorilor si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

Utilizarea site-uluiwww.kligor.ro de catre utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la Kligor pe adresa de email: kligorprint@gmail.com

Kligor nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

Kligor isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile.

De asemenea, Kligor isi rezerva dreptul de a anula/sterge, in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui utilizator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre utilizatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

Kligor poate, de asemenea, restrictiona dreptul utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri in masa sau orice alta forma de spam, este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, intimidant.